Esittelyssä North Sea Lubricants

North Sea Lubricants B.V. on merkittävä yksityinen voiteluaineiden tuotemerkki ja maailmanlaajuinen toimija, joka on lähtöisin Hollannista. North Sea Lubricants -yrityksen ovat muodostaneet voiteluaineteollisuuden keskeiset toimijat, ja yritys tarjoaa kattavan valikoiman Euroopassa valmistettuja korkealuokkaisia voiteluaineita nykypäivän alati kehittyville markkinoille.

North Sea Lubricants tuottaa täyden tuotevalikoimansa Hollannissa sijaitsevassa edistyksellisessä, ISO 9001: 2008 –sertifioidussa voiteluaineiden sekoitustehtaassa. Tehdas sijaitsee lähellä Rotterdamia, josta tuotteita on helppo toimittaa eteenpäin maailmanlaajuisella skaalalla tehtaan suotuisan logistisen sijainnin ansiosta. Voiteluaineiden sekoitustehtaan erinomainen sijainti tarjoaa North Sea Lubricants B.V.:lle myös parhaat mahdolliset olosuhteet korkealuokkaisten perusöljyjen ja lisäaineiden hankkimiseen.

North Sea Lubricants -sekoitustehdas kattaa tuotantotilat, sekoitussäiliöt, varastot, toimistot, laadunvalvontalaboratorion, teknisen osaston, sekä tutkimus- & kehitysosaston. Tehtaalla on myös oma laituri, joka mahdollistaa jopa 7500 megatonnia kantavien merialusten ankkuroimisen korkelaatuisimpien perusöljyjen vastaanottamista varten.

North Sea Lubricants -tuotevalikoima on kehitetty ja valmistettu korkealuokkaisista perusöljyistä ja lisäaineista, joiden tuloksena syntyy huippulaadukkaita voiteluaineita, jotka ovat merkki- ja laitevalmistajien (OEM) uusimpien standardien mukaisia. Useilla tuotteilla on moottori- ja laitevalmistajien eli OEM-valmistajien virallinen hyväksyntä, mm.: Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, MAN, VOLVO jne…

North Sea Lubricants -yrityksen tavoitteena on tarjota eurooppalaista laatua & palvelutasoa maailmanlaajuisesti valitsemalla joukkoonsa kokeneita ja motivoituneita paikallisia jakelijoita, sekä tarjoamalla parasta paikallista palvelua ja taatusti laadukkaan eurooppalaisen tuotevalikoiman.